tisdag 3 juni 2014

Nu ÄR det sommar!2014


Nu är det verkligen sommar :) Listan över sommarvärdar är HÄR.
HÄR kan man läsa katalogen med mer info om alla sommarpratare!
7 kommentarer:

 1. nu är det många år sen jag lyssnade på sommar, men onekligen känns det lite somrigare när programmet börjar. fast det känns inte speciellt somrigt i helsingfors, det har regnat största delen av dagen. men det är ganska bra ändå, finns så otroligt många fina hus att titta på, en del är rena gräddbakelser.
  aino

  SvaraRadera
 2. Inget jag lyssnat på någonsin, men man kanske borde ge det en chans..en del intressanta personer där :)

  Förr lyssnade vi alltid på radion jag o frugan, vi tävlade varje dag och vann en massa grejer, det var kul.
  Fast sen slutade vi bara...vi fick väl annat att fokusera på antar jag.
  Facebook kanske ;)

  Ha de gott.

  SvaraRadera
 3. Har heller aldrig lyssnat på sommarpratarna. Kollade listan och får återigen inse att min allmänbildning är inte mycket att skryta med... Men jag kände åtminstone igen fyra namn - ooooops.

  SvaraRadera
 4. Under mina arbetsdagar i Borås lyssnade jag på alla de slags pratare i poddradion, flera år (kändes det som) av sommar/vinter-prateri. Vissa är riktigt värda att lyssna på. För att dra en slutsats av mitt lyssnande så spelar namnen på sommar-radiopratar-listan föga roll, för där bland alla berättelser finns pärlor som lever egna liv.
  /Kiki

  SvaraRadera
 5. Då är det bara den 13 juli jag bokar, då min facebook vän sommarpratar :) Läs gärna hans första bok, hur hårt det är att växa upp utan far. Hur det käns när han mor och bror kommir in på isen inför en jubuleums match eller hur det känns att bli ihopsydd en hel natt...

  SvaraRadera
 6. Jag har inte lyssnat på en sommarpratare på säkert 21 år, eftersom det är så länge sedan jag senast jobbade extra i storkök på sommaren och lyssnade på radio när jag torkade bord i matsalen... Kanske blir ändring den här sommaren...

  SvaraRadera
 7. Älskar att lyssna på sommarpratarna, ser många intressanta i listan. Brukar faktiskt lyssna i arkivet ofta!

  SvaraRadera