fredag 27 juni 2014

Människoskapat Tack och Skål!


Eftersom det här, till största delen har blivit en fotoblogg (för att det är det lättaste sättet att faktiskt få till ett inlägg utan att behöva skriva ;)) så förväntade jag mig egentligen inte svar på mitt tidigare inlägg - ett inlägg som faktiskt var lite av ett rop i mörkret ... Men, si den här morgonen visar det sig att omtänksamma människor tagit sig tid att skriva ner konstaterande, uppmuntrande hejarop! Tack BP och Maskeradgalningen, jag är faktiskt rörd!
BP konstaterade i sin kommentar att jag ju faktiskt är anonym på den här bloggen - vet ni, det hade jag glömt. Känslan av att vara anonym här är borta. Vi är ju ett litet naggande gott gäng bloggolegor som hälsar på hos varandra och har gjort (mer eller mindre) länge ... ja, så det känns inte anonymt längre! Det är faktiskt lite häftigt!

En skål för mina bloggolegor (alla ni som gjort att jag glömt att jag är anonym här) utbringas. Det  görs i vinet med den snyggaste etiketten på hela bolaget - ett vin som faktiskt var både KRAV och gott! Vinnande koncept! Och så är det ju fototema riktigt människoskapat! 
Om du inte dricker alkohol så har vi den godaste rabarbersaften i hela Bohuslän i vår kyl så vi kan skåla ändå :) Virtuell Skål på er!
Fredagstema7 kommentarer:

 1. Så gott med rabarbersaft, den går säkert att spetsas med lite vodka med :)

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för den länken:-) Ser så kul det är att sitta på bussen och kommentera, det lönar sig;-)
  Men visst glömmer man bort ibland att man är (mer eller mindre) anonym, för på något sätt har man ju sin lilla (eller stora) bloggfamilj därute.
  Åvad gäller den där drycken så älskar jag etiketten. Jag tar nog "the real thing" som du förstår;-)

  SvaraRadera
 3. En ovanlig vinetikett som det säkert ligger mycken designmöda bakom! Mitt vinintresse gör att jag hellre smakar vinet än rabarbersaften!
  Det är knepigt att fotoutmaningarna är så koncentrerade till veckosluten! Man kan ju inte vara med på alla, alltså måste man välja. Jag försöker växla mellan några av dem , vill att alla ska vara kvar. Idag blev det alltså det andra fredagstemat för min del eftersom jag kände för och är i behov av långsamhet!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Jag skålar tillbaka och vilken snygg vinetikett. Design överallt och hela tiden.
  /Kiki

  SvaraRadera
 5. Jag gillar att vara anonym och samtidigt vara med i ett gäng som du skriver.
  Från början bloggade jag bara, inga fotoutmaningar nu är det tvärt om.
  Ingen vinfantast men inte nykterist;-)
  Ha en skön kväll;-)

  SvaraRadera
 6. Jag är ju oxå "anonym", på så sätt att jag inte syns på bild och jag använder inte mitt dopnamn och inte skriver om var jag bor. Men Freja, mitt alter ego, är nog allt annat än anonym, hon är väldigt öppen med vad hon tänker och tycker i alla möjliga (och omöjliga) frågor... Jag säger som dig, jag känner mig inte anonym med alla vänner på bloggen, men jag undrar hur vi skulle funka i lag om vi faktiskt träffades? När jag bloggade på Amelia så anordnade de träffar, men det var ju i Stockholm, så jag kunde inte vara med. Annars hade det ju varit en bra och ickekrävande form att träffas i!

  SvaraRadera
 7. Bloggvärlden är rolig, spännande och ibland lite skrämmande. Det känns som jag plötsligt har en massa vänner men ändå inte. Jo, jag har fått väldigt många vänner som jag inte vill vara utan. Bloggolegor ! Vilket passande namn du skapade där !! Undrar om man passar in. Maken brukar säga att jag tillhör en inre krets och att jag slösar bort för mycket tid på min blogg. Han har ännu inte förstått hur mycket den "inre kretsen" betyder i vår isolerade tvåsamhet här på ön.
  Snygg etikett på vinflaskan och rabarbersaft är ljuvligt gott så om du bjuder tar jag gärna ett glas av varje :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...