onsdag 2 januari 2019

De mest "Lajkade" bilderna på Instagram 2018
Av bilderna ovan var pizzan godast - kycklingen sötast och den här häftigast ... om jag får säga det själv:Det finns säker algoritmer och statistisk och sätt att fundera kring vilka bilder som får flest likes bland de man lägger ut på IG - men, ja, man kan också helt enkelt konstatera att de här är det :)
HÄR finns jag på IG! Välkommen att kika in - adda mig gärna, jag addar tillbaka, om du vill!


5 kommentarer:

 1. Beautiful photos !!
  Happy New Year to you and your family !!
  Greetings

  SvaraRadera
 2. God fortsättning!
  Har inte IG, men har sett ett antal bloggare som lagt upp sina mest "lajkade" IG bilder. Mina favon här är et första fotot och den med solen och "molnlandskapet".

  SvaraRadera
 3. Hos mig brukar bilder med hunden och boktravar hamna högt, men i år blev det bilder på juldukningar och juletiketter och så en bok av Sara Danius, den fick nog allra flest likes på Instagram. Jag gillar nog fotot på husfasaden bäst, med ansiktet :) God fortsättning!

  SvaraRadera
 4. Har faktiskt funderat på hur man vet vilka som är de mest lajkade bilderna, om det kommer upp automatiskt eller så. Men man får väl helt enkelt kolla igenom sina inlägg i så fall. Eller lägga upp de 9 bilder man själv är mest nöjd med :) Tur att jag redan följer dig på instagram för här var evigheter sen jag var. Har ju varit helt off från bloggvärlden ett tag. Och nu när armarna är bättre och jag tänker köra igång är det svåraste att inte sitta för långa stunder åt gången...
  Önskar dig ett fantastiskt 2019! Tack för din hälsning! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag gillar dina #iseefaces :-) De har en speciell charm.
  Själv märkte jag hur det rasade iväg beroende på vilken tagg jag gjort. Instas algoritmer fick uppenbarligen några av mina bilder att visas för väldigt många, helt plötsligt. Då fick jag lite hicka.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...