torsdag 3 januari 2013

De som bestämmer GÖR inget?Vem pratar vi om?
10 kommentarer:

 1. Hehe... den är kul tills man inser att man själv är den med makt, alla kan ju göra något! Bra som vanligt!

  SvaraRadera
 2. De gör kanske mycket, men så fel det blir. Alla kan göra något, men är du inte stark och har tillräckligt med klöver är det inte alltid helt enkelt. Allt handlar inte om massprotester utan när den lilla människan (den individuella) far illa.

  Fast, en en tolkningsvärd tolkning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Och tolkat har även du.
   Om ämnet är jorden (Ex.)? Vi behöver ju inte vänta på påbud från USA för att börja källsortera och göra medvetna val, handla medvetet, eller avstå från att handla t.o.m. Vi gör för lite för att det ska gå åt rätt håll. För att vi är bekväma. Och för att det är skönt att ha någon att skylla på. Men visst ska man inte vara framme med den stora kammen.

   Radera
 3. Ooooops - vet inte om du har förstått det där att min IQ inte är speciellt hög... Vad jag vill säga är att jag fick ta kommentarerna och ditt svar som hjälp att förstå teckningen. Å nu har jag liksom ingen kommentar att komma med heller om man säger så.

  Detsamma - alltså ingen vettig kommentar - gäller också ditt föregående inlägg. Brukar knipa käft om jag inte kan/vet vad saker och ting handlar om - ooooops;-)

  SvaraRadera
 4. Svar: Det värsta är att boken just handlar om kollektivboende. När den är klar så får jag väl skriva med om den.
  Å du, sådana kollektiv som nämns i (den mycket välskrivna) boken skulle jag inte sätta min fot i kan jag ju säga.
  I hela mitt liv har jag valt dom jag vill umgås med själv - å jag är lite kräsen;-) Jag kan/vill inte vara social på beställning heller om man säger så... Å att "kratta innergården å du får en 8 l säck med planteringsjord som tack" har inte heller varit min melodi.
  Nog om den jävla (sorry) luntan. Det roliga (komiska, konstiga) är att författaren är internationellt känd för sina fackböcker å h*n bor i kollektiv själv - oooops. Nu får du gissa själv om det är en hon eller en han;-)

  PS. Kul att du gillar mina (ärliga) kommentarer. DS.

  SvaraRadera
 5. Ja, vem talar man om? Kul bild och kul när man får fundera lite.
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 6. Svaret ligger i betraktarens ögon och är en tolkningsfråga.

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 7. Hm, intressant! En visslare? Jag tolkar det som att vi måste stötta den som vågar öppna munnen... även om de där som har tryckt ihop sig ser lite rädda ut. Det behöver de inte vara, de är ju många och tillsammans starka. Alla kan inte stå med megafonen i hand. Tur att vi är olika.

  Vem vi pratar om? Dig och mig förstås. ;)

  SvaraRadera