söndag 27 januari 2013

♪ Jag ser det snöar ♫Kl. 16:35 - en bild som väl representerar hela helgen!
Men - husen är ihåliga och vi har råd att ha elementen på! 
Life is good!


12 kommentarer:

 1. Bilden speglar verkligen hela helgen, fast den är vackrare än verkligheten måste jag säga. Men personligen tycker jag nog att några få minusgrader och grått är betydligt mera människovänliga än 20 minusgrader. Så jag njöt, precis som du. Å vår lägenhet är inte ihålig, bara så du vet;-)

  SvaraRadera
 2. Här har det också varit lite kyligare i helgen, men jag har inte hunnit vara ute på något så egentligen vet jag inte mer än det vad jag känt mellan bostad och bil.

  Vet inte vad jag ska hitta på till helgbilden, får väl klottra lite för det är ungefär det jag har gjort vid datorn.

  Tycka vad man vill om vintern men vackert är det. Förstod inte riktigt det ihåliga men visst är livet bra.

  SvaraRadera
 3. Snöigt här med men det ligger ju inte kvar. Finfin bild!
  http://fotochip.wordpress.com/2013/01/27/on-the-other-side/

  SvaraRadera
 4. Ja man kan bli lätt uppgiven av detta eviga snöande men gäller att vända på pannkakan.
  Skönt att slippa gå ut :)))) och att man har tak över skallen. Det motsatta vore sämre.
  KRAM
  Fia

  SvaraRadera
 5. Tänkte bara meddela att det nu är storm ute (också) - åtminstone i Täby. Så om du inte sover än så rekommenderar jag att dokumentera det och hitta nå't positivt i det också;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. *S* Jag kan inte hitta något positivt med snöstormen i sig, precis som jag inte kunde hitta något positivt med drittvädret vi hade hela helgen - MEN, det ÄR fortfarande skönt att vi kan vara inomhus, att vi har element att sätta på - att vi inte behöver GÅ till jobbet, eller spänna häst för vagn. Idag får vi låta kaffet/téet flöda och upprepa mantrat: Vi går mot våren. Vi går mot våren. Vi går mot våren. ... OBS! Vädret blir inte bättre av något av mina förslag - men vi får annat att tänka på ;)

   Radera
 6. Ja, idag var det ingen höjdare att gå ut, så jag höll mig inomhus. Tog mina helgbilder i fredags då solen faktiskt var framme.

  SvaraRadera
 7. Gillar denna bilden! Den speglar även hur det var ute här denna helgen. En helg då kameran låg och tyngde i kameraväskan och jag satt inne och jobbade!

  SvaraRadera
 8. Ja det gäller att se positivt på tillvaron :) här snöar det som tusan idag, så trist, men som du skriver så är elementen på så det går ingen nöd på mig..

  SvaraRadera
 9. Det VAR skönt att hålla sig inne, varmt och dragfritt! Vädret var ingen höjdare, det syns i din bild! Nu, måndag morgon, lyser solen, vinden har avtagit och det är läge för en ny fotorunda! Härligt!

  SvaraRadera
 10. Snö!!!! De är härliga saker de!

  SvaraRadera