tisdag 8 januari 2013

Powerpinglorna, minsann!Man BLIR trött av att umgås så intensivt. Speciellt med sina arbetskamrater kanske? Vi är i alla fall inte så vana vid att umgås så här. Men nu jagar vi team-anda och försöker lära oss att vi kan jobba så himla mycket bättre tillsammans Med våra olikheter och inte Trotts. Klart vi kan. Vi ska bara fatta det ;) Och när jag inte är så trött i huvudet, som jag är nu, så tror jag faktiskt att vi blir bättre på det hela tiden.

Jo, vi hade tävling i köket. Fem delmoment. I laget som jag ingick i var vi fem sköna kvinnor i olika åldrar. Powerpinglorna, minsann!
Vi bestämde oss för att vi inte skulle satsa på att vinna, vi skulle BARA ha kul. Och det hade vi *S* Inte ett uns av tävlingsstress. Bara kul! Så vi hördes nog mest och var nog minst seriösa, såklart. Av fem lag. Men ...

Vi vann! Powerpinglorna, GO!

Det blev inga bilder. DET hade vi inte tid med! Och mina kollegor är nog minst lika glada för det! Speciellt, kanske, som de inte känner till det här stället … Även om man inte ska var allt för säker … Läser ni det här så ska ni vet att även om jag inte alltid har tålamodet, eller orken, att vara en god arbetskamrat, så är det min intention – hela tiden!

Men, första pris idag går till de lagen som inte vann- 
för att de stod ut med att vi "skröt" lite *S*9 kommentarer:

 1. Verkar du haft kul ;) I höstas var vi också på ett ställe och lagade mat, men ingen tävling! Bara kul var det.

  SvaraRadera
 2. Att "bara" ha kul - kan leda till storverk!

  Grattis Powerpinglan. :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till segern Eva! Anade nästan det! Undrar vad ni fick i första pris - äran och en pokal antar jag eller en flaska bubbel att dela på;-)
  Jag är säker på att du är en både trevlig och rolig arbetskamrat. Jag menar jag kan ju inte fått en helt fel uppfattning om dig via bloggen eller hur;-)

  PS. Å vad lagade ni för mat, eller vill du inte avslöja det heller;-) DS
  PS1. När jag var med på en team spirit building genomgång senast (- 5 grader, snö och kallt ute in the middle of nowhere) skulle lagen bygga en lådbil som de sedan skulle tävla med - först i mål typ. LÅDBIL!!! Jag erbjöd mig huttrande och med klapprande tänder att jag kunde ge dom spikar när dom bad om de 100-tals spikar som behövdes. Ja "mitt" lag vann också men jag fick stå en timme i duschen efteråt för att tina upp;-) DS

  SvaraRadera
 4. Grattis till Guldpokalen! Den var säkert värd alla ansträngningar. Iö håller jag med BP ang dina kvalifikationer som arbetskamrat. Tror inte att du kan dupera oss... inte båda två. ;)

  SvaraRadera
 5. Ja man försöker så gott man kan att vara en god arbetskamrat

  SvaraRadera
 6. :-) De skattar sig lyckliga som har dig som arbetskamrat!

  SvaraRadera
 7. Grattis, även om ni inte gick in för att vinna förstår jag ert "lilla" skryt och glädjen. Det var nog er glädje som smittade av sig på maten, för det gör den - en stor smittospridare på allt den kommer i närheten av.

  Mycket teambildningar är det vid varje ny termin. =) Handlar det egentligen inte bara om respekt för varandra?

  SvaraRadera