torsdag 9 april 2015

To bee or not to bee


Idag gillar jag - igen - att jag prenumererar på böcker hos The English Bookshop.  Syftet var att få läsa böcker jag av olika anledningar inte skulle ha valt själv. Än är jag inte besviken. 
Man kan prenumerera på olika genrer: General Fiction, British Crime, Tough Crime, Science Fiction, Fantasy, Paranormal/Urban Fantasy, Classic of the Month samt Teen reading. Själv valde jag General Fiction.

The Bees är verkligen annorlunda - och bra!Torsdagstema... och varför ligger mina små kex inte på assietten som ändå står där?

Ja, säg det! Livets små mysterier eller hjärnsläpp ...15 kommentarer:

 1. Takk for tipset.
  Skal ha det i tankene.
  Ha en fin dag.
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2015/04/09/multitasking/

  SvaraRadera
 2. Hjärnsläpp har jag gott om! Jag mår bra, bortsett från förkylning vilket är typiskt när jag nu har ledigt en vecka. En välbehövlig ledighet. Så välbehövlig att bloggandet kommit av sig bara sådär av sig självt. Men jag finns här och jag är inne och kollar av bloggarna, men min hjärna har stängt av. Hjärnsläpp? Nej, jag tror bara att det är en självreglerande vila och jag är snart på "banan" igen. När jobbet är igång har jag alldeles för många hjärnsläpp tycker jag. Att jobba med barn tar energi, så mycket energi att jag uppskattar tystnaden och att inget händer så enormt mycket....
  Jag uppskattar dina kommentarer också och jag blev alldeles varm i hjärtat över din senaste kommentar. Tack :)

  SvaraRadera
 3. Alltid kul med boktips. Vi är 8 vänner som har ett symöte sedan snart 30 år men vi syr inte utan lagar god mat och byter böcker!! Glad Vår! /Lotta

  SvaraRadera
 4. Nu är omslaget av Bees ju prydd med fotbollar, så... :-)

  SvaraRadera
 5. Du ville förstås ha dem lätt tillgängliga!

  SvaraRadera
 6. Åh, dette hørtes utrolig spennende ut! Å abonnere/prenumera på bøker - det må jeg sjekke ut nærmere! Tusen takk for tipset, bildet var nydelig, og jeg håper dagen din er fin :)

  Hilsen Anette
  www.anettesbokboble.com

  SvaraRadera
 7. Måste säga att jag blir lite inspirerad att läsa när jag ser dina inlägg. Läser så mycket åt jobbets vägnar att hemma blir det sällan. Har dock hittat en bok som jag tänkte försöka mig på skriven av en filosof "Döden, livet och verkligheten" - jag gillar ju det här med Fronesis. Tack för tipset och härlig vårdag till dig Eva!

  SvaraRadera
 8. Att läsa är ju bra för alla åldrar, gillar kexen

  SvaraRadera
 9. Lätt att annars hamna i samma genre. Ett klokt val. Och söta kex (i dubbel bemärkelse).

  SvaraRadera
 10. Man får tacka för tipset. Hoppas att kexen smakade. :)

  SvaraRadera
 11. Intressant bokval! Gott med lite kex till läsningen!

  SvaraRadera
 12. Dom kexen är så goda! Och det där med hjärnsläpp tycker jag mej känna igen......;).

  SvaraRadera
 13. Har bara läst om den boken och den verkar just... annorlunda. Och bra tydligen?

  SvaraRadera
 14. Vad roligt att prenumerera på det sättet...som små överraskningar blir det ju som! :)
  Jag läste också ett annat inlägg hos dig där du skrev att man för 30 år sedan sade ordet fin om en människa och det betydde något annat är utseende eller ställning. Om jag förstod dig rätt så vet inte folk i dag vad det betyder! Jag använder det hela tiden i den betydelsen! Jag tycker det är ett ypperligt ord! I samband med att jag hittade det inlägget hittade jag också till din tacksamhetsutmaning. Låter toppen så kommer jag i håg det ska jag nog vara med! :)

  SvaraRadera
 15. Det var ju trevligt att du tipsar om detta. Det kände jag inte till och det här verkar spännande.

  SvaraRadera