måndag 21 november 2016

Krockad i bild
Taget snett ner från ett stängt fönster.

Hacke dunsade i rutan och blev sittandes i en kvart,
Jag höll järnkoll så rovfåglarna eller någon katt inte skulle upptäcka den :)
Sista fem minuterna tittade vi på varandra - och sedan flög den iväg!
Bra!

Gott om hackspettar är det ont om! 
De får allt vara rädda om sig!6 kommentarer:

 1. Det var en riktig sunshine story som du ju nämnt i din tacksamhetslista. Å jag förstår varför. Lite groggy ser han ut Hacke, men han överlevde och det gjorde rin fönsterruta till synes också. Då fick jag til och med svar på min undran imorse;-)

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att det slutade bra, i vår glasade altan brukar det dunsa in småfåglar lite nu och då men ingen hackspett än så länge.

  SvaraRadera
 3. Skönt att Hacke hade en livvakt och sedan kunde ge sig i väg. Jag matar fåglar och en dag såg jag till min förvåning också en hackspätt som åt lite och sedan flög i väg igen. Det har aldrig hänt för, en granne berättade att de inte brukar komma till matningsställen, men hon hade också haft besök.

  SvaraRadera
 4. Hellre yr i kroppen en stund än bruten nacke - o ni fick kontakt med varandra - sällsynt med tanke på det skygga. Förståndiga djur som håller sig undan den livsfarliga tvåbenta.

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att krocken inte var värre!
  Här har jag haft en hel liten hackspettsfamilj vid fågelbordet; hona, hane och liten unge. Det var mäktigt!

  SvaraRadera
 6. Det var ju tur för lilla Hacke, att han klarade sig. Här brukar det också dunsa lite då och då i fönsterrutorna. Om jag Upptäcker det och fågeln andas så försöker jag lägga dem lite skyddat. Men så de kan flyga iväg om de piggnar till och det är ofte det händer, faktist.

  SvaraRadera